Ravintola Villilinna

Kalpalinnan sydämessä rinteiden äärellä sijaitseva Ravintola Villilinna tarjoaa urheilullisen ympäristön erilaiselle elämykselle.

Voit yhdistää ohjelmaan Calpis Ski Centerin (n. 15.12.-15.4.) hihtokeskuspalvelut, Calpis Bike Parkin (n.1.4.-30.10.) alamäkipyöräilypalvelut tai Elämyspalvelut Oy:n safaripalvelut.. Vuokraamme Villilinnan tiloja myös omaehtoiseen käyttöön erilaisiin tapahtumiin.

 

 

 

 

 

Ski & Bike Café

Kalpalinnan eteläisillä rinteillä välinevuokraamon yhteydessä sijaiseva Ski & Bike Café on aina avoinna keskuksen aukioloaikoina. Ski & Bike Café on myös Kalpalinnan lipunmyynti- ja infopiste.

Ravintola Villilinna avoinna / open

Ravintola Villilinna toimii pääasiassa erikseen tilattavana juhlatilana. Villilinna on avoinna myös erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa tapahtumatilana.

 

Ski & Bike Café avoinna /open

Ski & Bike Café on avoinna aina Calpis Ski Centerin ja Calpis Bike Parkin aukioloaikoina.

 

 

Ravintola Villilinna hinnasto / prices

Tilavuokra / päivä 500 euroa
Tilavuokra / viikonloppu 800

Vuokrahintaan sisältyvät keittiön varustus ja perusastiasto. Catering-palvelut voi tilata Kalpalinnan kautta tai suoraan itse.

Ravintolatila:

Ruokailupaikkoja on yhteensä 120 vieraalle yhdessä tilassa, joka on jaettavissa myös suhteessa 80 ja 40 vieraalle. Coctail-tilaisuudessa  tilaa on noin 250 vieraalle.

Kokoustila:

Salista erotettavaan kokoustilaan mahtuu 10-40 osallistujaa.