Calpis Bike Park

Calpis Bike Park on ensimmäinen säännöllisesti avoinna ollut Bike Park Suomessa. Toiminta alkoi vuonna 2003 yhteistyössä Ridefree Ry:n kanssa. Edellisenä keväänä kokoontuivat Kalpalinnan ravintola Villilinnassa keskuksen edustajat markkinoinnista vastannut Tom Merilahti ja Jarmo Kalpala yhdessä Ridefree Ry:n silloisen puheenjohtajan Sami Naalisvaaran, Ari Kemppaisen sekä veljesten Timo ja Mika Tuomisen kanssa ideoimaan tulevaa.

Bike Parkin rakennustyöt aloitettiin keväällä 2003 ja kesällä ensimmäiset reitit olivat valmiina. Vuosien varrella laji on kehittynyt ja reitistötkin ovat uudistuneet moneen kertaan. Pääsuunnittelija ja -rakentaja Ari Kemppainen on porukkansa kanssa tehnyt reitistön, jossa on erilaisia ja eritasoisia vaihtoehtoja yli 30.

Calpi Bike Parkista löytyvät kaikki peruspalvelut kuten pyörien ja varusteiden vuokraus, opetus tilauksesta, perusvaraosien myynti, pyörien pesupaikka, kahvio, suihkut ja sauna sekä majoitustilaa.

http://www.zapiks.com/matti-lehikoinen-the-tipping.html

 

 

Calpis Bike Park aukioloajat  / open 2018

Lauantai / Saturday 12.00-17.00 (Huhtikuu-Lokakuu / April-October)
Sunnuntai / Sunday 12.00-17.00 (Huhtikuu-Lokakuu / April-October)
Keskiviikko / Wednesday 17.00-20.00 (Huhtikuu-Syyskuu / April-September)

Calpis Bike Parkin aukioloaikoihin vaikuttavat sääolosuhteet ja päivän valoisan ajan pituus. Bike Park on avoinna myös marraskuu-maaliskuu välisenä aikana erikseen ilmoitettavina aikoina.

https://www.facebook.com/groups/calpisbikepark/?ref=bookmarks

 

AVOINNA / OPEN:

Suljettu kauden 2018 osalta..

Calpis Bike Park hinnasto / prices 2018

Päivälippu / Day Ticket 20
Viikonloppulippu / Weekend Ticket 30
Iltalippu / Evening Ticket 15
Kausikortti / Season Card 220
Kausikortti aikaisemmin / Season Card previously 200